Pierre hatalmas sikert könyvelhetett el tegnapi jóslataival. De a tegnapi horgászás közben megtámadta egy grizzly. Emlékezzünk rá nagyon röviden.

Portugália - Észak-Korea 7-0

Megszületett a vébé eddigi legmókásabb gólja, Krisztina Ronáldó a fején egyensúlyozva haladt a 16-oson belül egy jó darabon, mielőtt belőtte saját első, csapata százhatvanhatodik gólját. A kommunista, mészáros rezsim csapata ezzel a vereséggel sikeresen feledtette a brazilok elleni kitartó védekezését.

Chile - Svájc 1-0

Helyes.

Spanyolország - Honduras 2-0

Fantasztikus mérkőzésen láthattuk, hogy milyen az, amikor az egyik csapat 4 percenként lőhetne egy gólt, mégsem teszi. Ezért lett csak 2-0 a végeredmény, 21-0 helyett. Torres tegnap talán még egy 5 méter átmérőjű strandlabdával sem találta volna el a Komjádi uszoda legnagyobb medencéjét, nem hogy a hondurasi kaput.

És most ÉN jósolok, készítsétek a Tippmix szelvényeket, a betandwin, bwin, winnet, netandwin, wewin, clickandwin stb. weboldalak megfelelő rovatait!

Mexikó - Uruguay

Dél-amerikai összetartást láthatunk majd. Változatos meccsen lesz 0-0-ás vagy 2-2-es végeredmény. Ennek örömére mindkét csapat továbbmegy. Egyetlen okuk lehet arra, hogy küzdjenek a győzelemért, ez pedig az, hogy a csoport második helyezettje Argentína ellen játszik a legjobb 16 között. Ami azért nem mindegy. Viszont a vesztes netán ki is eshet.

Franciaország - Dél-Afrika

Csodásan búcsúzik a világbajnoki küzdelmektől mind a két csapat! Dél-Afrika két gólt ragaszt a csigazabálók kapujába, akik vidám szaladgálással teszik feledhetetlenné az esténket. És ismét rúgott gól nélkül távoznak. 0-2

Nigéria - Normális Korea

Nigéria egyetlen esélye, ha HUGGYÁ (jó, csak legalább két góllal) verik a koreaiakat. Erre rém kicsi esélyt látok, de valószínűleg azért behúzzák a meccset. Korea már egy iksszel továbbmehet, mivel az argentinok tuti leverik a görögöket.

Argentína - Görögország

A vébé alatt egyre szimpatikusabbá váló Diego csapata nem sokat szarozik majd a görög figurákkal. Lazán begyömöszölnek 2-3 gombócot a kapujukba, és kapni egyet sem fognak.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr362101003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

showdebola 2010.06.22. 19:52:57

RIP Pierre (azért valahol lélekben csak fhancia lehetett hogy most hunyt el)

Mexikó észak-amerikai ország. El is agyalták őket az Uruk, ahogy kell.

DartagnanX 2010.06.23. 09:29:05

@showdebola: Igaz, de olyan délies a temperamentumuk!
Pl.: Magyarország közép-európai ország, mégis balkáni a temperamentum. :)
süti beállítások módosítása