Üzenik a gyerekek a válogatott edzőtáborába. Ennek örömére rajzoltak is egy pár kedves képet!

Ezen a képen Luis Fabiano látszik, amint napellenzős sapkájában gólt szerez. Kézgyanús az eset, de a bíró végül megadja . Mondjuk itt hazai pályán játszanak, amit hangsúlyosan jelez a pályára kitűzött brazil zászló.

Itt a brazilok csapatbusza látszik. Az Alien - A bolygó neve: Halál filmekből ihletett masszív kerekekkel ellátott, tankszerű jármű átgázol az egész világon. Hat kereke van, annyi, ahány vébé címe lesz Brazíliának a döntő után.

Ez egy kissé pszichedelikus kép. A baloldalon elszánt brazil játékost láthatunk, amint tekintetével keresi az alkalmat a góllövésre. A jobb oldalon pedig a Dűnéből jól ismert homokférget látjuk, amint egy hatalmas kék strandlabdát kaparint a szájába! A homokféreg is brazil.

Az utolsó képen egy kisportolt brazil csatárt látunk. Látható, hogy a csatár főleg fürge lépteire számíthat, hiszen lábai mérföldesek és légellenállást is csak elenyészőt fejtenek ki. Széles vállai lehetővé teszik a legizmosabb védők lekoccantását is. Amikor ez a csatár a pályán van, a felhők is elkezdenek osztódni, de előtte elhúznak a Nap elől! Ez a kép régen készülhetett, hiszen nem Jabulanival gyakorol emberünk. Reméljük ez nem fog problélmát okozni.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr992108995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.25. 13:47:16

Nekem az útolso kép tetszcik a leg joban mer eggy érdekes fajú virágból van le tüzve a kapú és ezér nagyon békésséget álraszt magából a hangulatja. (Amire nagy szügség is van a mai sórsdöntö mecs előt!!)

DartagnanX 2010.06.25. 13:56:19

Bizony, tényleg nagyon egyedi növények. Én valójában nem is tudom elképzelni, hogy milyen növények azok.

showdebola 2010.06.25. 15:25:58

A picedelikus képen az nem a fiatal Luis Figo? Zavart érzek az erőben.

Az uccsó kép viszont szép szimetrikus:)

jazig 2010.06.25. 16:31:56

A pszichedelikus képen a brazil focista majdnem fremen lett. Azért került a homokféreg mellé.

DartagnanX 2010.06.25. 16:37:13

@jazig: Igen, ez bennem is felmerült. Úgy néz ki, hogy már átitatta a fűszer. Arckifejezéséből ítélve talán egyenesen fűszertranszban van.
süti beállítások módosítása