A hatalmas vihart túlélve hazaértünk a nyaralásból. De ez kit érdekel? Hát senkit!

Ezért beharangozom, hogy mostantól professzionális módon, csak előre tekintünk. Mint Király Gabi. Mit számít a világbajnokság? Hol van az már? Koncentráljunk a jövőre.

Ezért hamarosan beszámolok arról, hogy mi történt a válogatottnál mióta Méla kiejtette őket a vébéről. De nem maradnak el a fantasztikus kitekintések sem, amelyek segítségével mindannyian együtt ismerhetjük meg Brazília csodáit! Sőt, megemlítem néha a bajnokság eseményeit is. Hátha létezik olyan ember, akit érdekel.

Aztán majd meglátjuk.

Most aludjatok! 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr342204526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.08.06. 23:45:30

Én azér őrülök a vihar túl élésénekk!

bubbly 2010.08.09. 19:37:51

melyik csatornán fog menni a holnapi meccs?

Gali Máté · http://hetimate.blogspot.com/ 2010.08.10. 22:00:24

Illetve ha ez egy brazil blog, akkor érdekelne a véleményed Brazília dinamikus gazdasági fejlődéséről, valamint kíváncsi vagyok, hogy miként értékeled az ország elnökének, Luiz Ignacio Lula da Silva-nak a tevékenységét.
Ja, és mit szólsz az esőerdők pusztulásához?
süti beállítások módosítása