Sajnos a fél napomat detoxikálással töltöttem, a másik felét az ügyeleten, a harmadik felét pedig tanulással és meccsnézéssel. Így ismét nem csináltam meg a csapatelemzős posztot, amit ígérgetek egy hete. De még van két nap a brazil kezdőrúgásig, nem kell aggódni!

Mi volt ma a méhkaptárakban?

Algéria - Szlovénia 0-1

Sokat kellett gondolkodnom, hogy melyik piroslapot osztották ezen a meccsen (kezezős, lerántós, miegymásos), aztán rájöttem, hogy lényegtelen is. Megint egy részeg kapus döntötte el a mérkőzés végeredményét. Én elhiszem, hogy ez a labda így meg úgy megy, de attól még nem kell mellé nyúlni...

Szerbia - Ghána 0-1

Na, itt is piroslapos móka volt. Aztán kétszer elaludtam, és a végén egy tizenegyes. Istenem, lassan elérjük a meccsenkénti 0.6-os gólátlagot. Csodálatos a vébé. 

Németország - Ausztrália 4-0

Na végre! Szerencsére megérte estig várni. Egy futballozó csapatot is láthattunk, a vébén először. Szegény ausztrálok kaphattak volna nyolcat is, ha kicsit nagyobb szerencséje van a németeknek. Hatalmas különbség volt a két csapat között. A mexikói bírónak a végén még humorizálnia is volt kedve, amikor Cacaunak sárgát adott, mert az átugrott egy lábat. A németek ilyen játékkal simán verik Szerbiát is. Ghána ellen lesz a csoportelsőségről döntő meccs.

 

És akkor új állandó rovat: Az Orákulum megmondja!

Hollandia - Dánia 3-1

Japán - Kamerun 0-1

Olaszország - Paraguay 0-0

Az Orákulum szólt.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr922079566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gali Máté · http://hetimate.blogspot.com/ 2010.06.14. 15:24:42

Hollandia-Dánia: 2-0
Az Orákulum monnyonle'!!!

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.06.14. 16:10:34

hát...örülnék ha ma is lenne egy német-ausszi

DartagnanX 2010.06.14. 19:16:54

@Gali Máté: A holland dán az nem rossz, mert a gólarány megvan. Na de a Japán vs. Kamerun.
Ejj ejj.
Ha az olasz meccs sem jön be, akkor új médiumhoz fordulok.

pannonpuma77 2010.06.14. 23:03:29

Az orákulum(Pelé) szólt: Brazil-Spanyol döntő, és fikázta Maradonát. Tehát Argentína lesz a világbajnok.
süti beállítások módosítása