Dél-Afrika - Mexikó 1-1

Apám. Amelyik országnak a vuvuzela a nemzeti hangszere, az nem érdemel 1 pontnál többet EGYETLEN meccsen sem. Még jó, hogy Mexikó jobb volt náluk, mivel kedves dél-amerikai szomszédaink, akik valójában közép-amerikaiak. De sajnos CsabaLala kibaszott nagy gólt rúgott.

Uruguay - Franciaország 0-0

Szurkolhattunk a másik kedves szomszédnak a csaló franciák, és vele együtt a világ legantipatikusabb edzője ellen, de sajnos a teljesen jogos kiállítás megpecsételte az uruk sorsát. Szerencsére még így sem tudott gólt lőni a domenech által irányított csürhe.

Argentína - Nigéria 1-0

Maradona a leggyengébb láncszem. Zanetti és Cambiasso. Csak ennyit mondok. Sebaj, mi úgysem nekik szurkolunk.

Normális Korea - Görögország 2-0

Minden olyan meccset örömmel nézek, ahol az Európa Bajnokság antifocigyőztese gólokat szop és egyet sem lő. A körülmények nem is érdekelnek. Soha nem fogom elfelejteni, hogy úgy nyertek ebét, hogy egy kurva meccsen sem tudtak focit bemutatni, és hogy életemben egyszer szurkoltam a cseheknek, de a görögök lebénították Nedved (a félisten) lábát, aztán találtak egy gólt. A Figo fémjelezte ótvar portugálok elleni döntő már csak hab volt a tortán, azt már leszartam. Remélem, örökké csak kikapnak.

Anglia - USA 1-1

A faszkalapjai. Ennyi idő alatt még tésztán élve is kinőhetne EGYETLEN rohadt kapus, aki nem paskol minden szart a kapuba. Szurkoljunk nekik! Hátha mindet bemutatják: 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr432077563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

showdebola 2010.06.13. 12:39:01

CsabaLala hehe

a görög buktának spec én is örültem:)

lg-m 2010.06.13. 12:57:28

a szambol vetted ki a szot testver

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2010.06.13. 20:05:51

Változatos okokból kifolyólag rühellesz jó pár csapatot- ez kiderül ebből a bejegyzésből...

pannonpuma77 2010.06.13. 21:28:58

Érdekes. A görögöket mindenki utálja a defenzív játékuk miatt, Mourinhot pedig mindenki isteníti ugyanaz miatt.
süti beállítások módosítása