KakÁ feljavul

2010.06.18. 15:46 DartagnanX

Miután a jól sikerült hangulatkeltő poszttal felfokoztam a hangulatot, visszatérünk a lényeges dolgokhoz.

Gilberto Silva nyilatkozott Kakáról. Szerinte egyre jobb formában lesz a gyenge madridi idényt maga mögött tudó játékmester. "Az egész csapat mögötte áll, tudja, hogy mindannyian bízunk benne. Meccsről meccsre jobb lesz."

Kaká is osztozik játékostársa optimizmusában. Mivel az idény során összesen 21 meccsen tudott pályára lépni Madridban, sok kétely volt - még benne is - a fizikai állapotát illetően.
"Kezdésnek nem volt rossz. Nem tudtam, hogy fog menni a játék a sérüléseket követően. Minden meccsen javulni fog a teljesítményem, de már ez sem volt rossz."

Kaká 78 percet játszott a brazilok első meccsén, észak-korea ellen.

"Ha egy ilyen erősen védekező ellenféllel játszol, akkor a labda körbejáratása az egyetlen, amit tehetsz. Nekünk csak annyi volt a fontos, hogy jól csináljuk a dolgunkat, elégedettek vagyunk." - " Sokan arra számítottak, hogy rúgunk öt vagy több gólt, de el kell fogadnunk, hogy a foci megváltozott."

Az eddigi meccsek alapján teljesen felesleges ekézni a brazilokat. Csak az argentín csapat nyújtott meggyőző teljesítményt Maradona teljesen elcseszett (és nagyon menő) taktikai húzásaival. A franciák lényegében már kiestek. A németek most kaptak ki a szerbektől. Az olaszok csak x-re voltak képesek. Svájc elverte a bivalyerős spanyolokat.

A leggyengébb csapat is képes normálisan védekezni. Kivéve Magyarországot. Hamarosan jön Elefántcsontpart, akkor kiderül, hogy mire is képes ez a brazil csapat.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr592091779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bélabébi (törölt) 2010.06.18. 19:59:06

Kaka? Ez a manus neve? Én nem nézek focit, de erre most felfigyeltem.
Kaka? Szegény ha tudná, hogy magyarul a neve szart jelent :D :D

YZ 2010.06.18. 20:05:45

A magyar médiában kínosan ügyelni szoktak arra, hogy ne hagyják le az ékezetet: Kaká. Hát itt sikerült :)

2010.06.18. 20:08:08

akkor mostantól nem szar?

garizim 2010.06.18. 23:20:56

Ő legalább pihent. Nincs kizsigerelve.

azAttis 2010.06.19. 07:20:38

Szerintem az olaszoktól a döntetlen teljesen természetes :)
süti beállítások módosítása