Edzés

2010.06.02. 19:55 DartagnanX

Volt ma egy meccs, de nem írtam róla. Pláne nem élőben, meg körkapcsolással meg interjúkkal a kispadról, hiszen ki a bánat akarna egy edzésről ilyen széleskörű tájékoztatást?

Tehát a mai labdapattogtatás során Zimbabwe csapatának gurított egy hármast a kísérletező brazil csapat.

A gólokat szerezték: Bastos, Robinho és Elano.

A csapat állítólag 10 emberrel állt ki, a második félidőben ebből átállt valaki az ellenfélhez. Tehát 12 ellen játszott 9 fő.

A 70. perctől a brazil kapus már nem érhetett kézzel a labdához a 16-oson belül sem. Az utolsó tíz percben pedig a középpályások fél lábon ugráltak. Ekkor lőtte Elano a harmadik gólt.

Na, komolyra fordítva. A csapat felállása:

Julio César (Gomes) - Maicon (Daniel Alves), Lúcio (Luisão), Thiago Silva, Michel Bastos - Felipe Melo, Gilberto Silva, Elano, Kaká (Julio Baptista) - Robinho (Nilmar), Luis Fabiano (Grafite)

Dungát teljesen meghatotta a zimbabweiek szeretete, csináltak közös fotókat meg minden. Benjani Muwariwari az öltözőnél várta Robinhot, hogy megszerezze mezét. A csapat a meccs után egyből ment a reptérre.  Dunga elégedett volt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr132051696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása