Az orákulum tegnapi jóslataival sajnos csúnyán lebőgött, ezért rövid hezitálás után agyonlőttük egy egyébként nagyon békés, napsütötte tisztáson.

Honduras - Chile 0-1

Az orákulum itt még eltalálta az arányt. Chile szerintem lényegesen jobb volt, megérdemelték a győzelmet. Számukra nem lesz gond a továbbjutás, mert a svájciakat ők bizony le fogják darálni.

Spanyolország - Svájc 0-1

Szégyen. És murinnyó tehet az egészről. Minden gyenge csapat azt próbálja csinálni, amit Mourinho tett az Interrel. A különbség az, hogy az Inter legalább egy erős csapat, és nem éreztem azt minden meccsük után, hogy elképesztően nem érdemelték meg a győzelmet. Pedig utálom őket mint a szart. De ez itt off, ugyebár. A lényeg az, hogy a spanyolok képtelenek voltak feltörni a svájci falat. Rémes volt. Nézhetetlen. Ráadásul elképzelhető, hogy a végén még továbbmennek a svájciak, a spanyolok pedig kieshetnek. Kitiltanám az ilyen csapatokat a vébéről. Itt látszik, hogy milyen sokat ért Maicon lövése a koreaiak ellen. És az is látszik, hogy mi különböztet meg egy leendő világbajnokot egy világbajnoki címre esélyesnek mondott csapattól. A lövések aránya egyébként: 25-6

Dél-Afrika - Uruguay 0-3

Csodás, csodás kéremszépen. Hamarosan kiesik a házigazda. A szurkolók szomorúan leteszik a vuvuzelákat, és végre kuss lesz. (Mondjuk ebben nem hiszek, de a vuvuzela létezése miatt minden afrikai csapat kiesését üdvözlöm.)

Az orákulum rovata megszűnt, de hasonlóan mély spiritualitással szeretném elősegíteni a mai fogadásaitokat is, ezért kerestem új jóst. Ezt megtaláltam Pierre, a hómágus személyében. Pierre 50 éve foglalkozik hómágiával, egyébként táltos és sámán is mellette. Ha egyéni jóslatokat szeretnétek kérni, akkor 30 ezer forintot kell fizetni (válaszonként), tehát nem olcsó. De én elintéztem, hogy csak itt, csak most!
Pierre-rel egyébként webkamerán tartom a kapcsolatot, mert idehaza relatíve alacsony a hókoncentráció, tehát most műholdas kapcsolattal jelentkezik Alaszkából! Vegyétek észre, hogy a 3 eredményt most ingyen bocsátom rendelkezésetekre, pedig alapból ez 90 ezer forint lenne Pierre-nél!

Pierre jóslatai:

Argentína - Dél-Korea

3-0

Görögország - Nigéria

0-2

Franciaország - Mexikó

0-1

Ez itt Pierre egy régebbi haknifellépésén, jóslás közben.


A másik képet pedig a mostani szeánsz alatt lőttem nektek. Látható, hogy frissen borotvált arccal tisztelte meg a blog közönségét.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr322088352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása