Térjünk vissza a rendes munkamenethez. Kicsi, színes, édes-aranyos, cukimuki kis bulvárhírek jönnek a brazilok edzőtáborából. Mindenki beszélt kicsit mindenkiről.

Kezdjük is:

- A FIFA nem fogja Dungát megbüntetni, miután elküldött az anyjába néhány újságírót. Ami kedves dolog, figyelembe véve, hogy Maradona két hónapos eltiltást kapott miután kijuttatta az argentin válogatottat a vébére. Igaz, Maradona azért burkolatlanul küldött el mindenkit a bús francba, utána pedig a csapatbuszon viccesen a fasz szájban való mozgatására utaló mozdulatokat tett az újságíróknak.

- Fabiano elismerte, hogy a labda a kezére pattant a gól előtt. Ennek ellenére pályafutása egyik legnagyobb góljának nevezte a találatot. Svenjöranerikszon teljesen maga alatt volt - "Nem kellett volna megadni a találatot, MINDENT MEGVÁLTOZTATOTT, hiszen ezzel lett 2-0" mondta a bölcs öreg, akinek csapata csak a lábak és labdák eltörésében villogott. A mérkőzés végeredménye egyébként 3-1 lett, csak a rend kedvéért. 

- Az Elefántcsontpart elleni mérkőzés egyébként is komoly hullámokat kavart. Dunga is megjegyezte, hogy a brazilok lényegesen jobbak voltak ellenfelüknél, és bár egyetlen komoly szabálytalanságot sem követtek el, mégis több lapot kaptak, ráadásul egy teljesen jogtalan kiállítás is sújtotta őket - utóbbi ráadásul Portugália ellen is hátrányos.

- Elano a lányainak köszönte meg, hogy életben maradt az elefántcsontparti fószer talpalása után. Ugyanis a lányai neve van ráhímezve lábszárvédőire. Ezt mutogatta gólja után, majd ezek a páncélok óvták meg lábát attól, hogy leszakadjon a belépő után. "Azt hittem eltört, kétségbe voltam esve. A lányaim megmentettek, Istennek hála, nem komoly."

- Pelé reagált Maradona múlt heti kijelentésére, miszerint "Pelének már a múzeumban lenne a helye". Pelé azt nyilatkozta, hogy nem igazán vette zokon a kijelentést, hiszen tudja jól, hogy Maradona nagyon szereti őt. "Amikor Maradona elkezdte a tévéműsorát, akkor először engem hívott. Amikor jótékonysági mérkőzés volt a Boca Juniorsnál, akkor is meghívott. Maradona rajong értem. Amikor figyelemre van szüksége, engem hív." Pelé meglepően stílusos visszavágását fokozta, amikor Fabiano góljára terelődött a szó: "Egy kicsit mindkettőnk gólja volt ez. Kellett hozzá az én fejem, és Maradona keze."

- Kaká is Maradona szavira reagált. Szerinte nem Maradona tisztje a kezezésről ítélkezni, miután bekézilabdázott egy gólt egy döntőben az angolok ellen. Kaká arra is kitért, hogy bár a hatalmas kijelzőn ötvenkétszer megnézhették a szurkolók a kezezést a gól előtt, az ő jogtalan kiállítását egyetlen egyszer sem játszották vissza. Szerinte tiltani kéne, hogy a kivetítőn a meccs visszajátszásai pörögjenek. Ebben osztom is a véleményét, amíg nincs videobíró, addig ne legyen visszajátszás se a helyszínen.

- Kaká kiállítása pozitív oldalát is látja. Így legalább van egy hete, hogy még jobb formába kerüljön fizikailag.

- Robinho nagyon boldog, élvezi a hangulatot a brazil kontingesnél. A válogatott több rekordot is tart, egyrészt ők nyertek a legtöbbször világbajnokságot, másrészt a 23 tagú keretből 22 a házas ember. Így nagyon családias a hangulat. Asszonyok, gyerekek szaladgálnak mindenfelé. Egyedül Julio Baptista kénytelen kurvákat hívni egyedül aludni, ő ugyanis nem házas.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr492103436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannonpuma77 2010.06.23. 22:53:20

Hahaha, jó ez a JB poén.

Ha elődöntőbe jutunk akkor az Uru, D-Korea, USA, Ghána négyesből kapunk ellenfelet.

garizim 2010.06.25. 01:54:26

Remélem az Uruk lesznek. Szeretem a dél-amerikai focit.

DartagnanX 2010.06.25. 09:53:20

@pannonpuma77: Elöször a legjobb 16-on kell túljutni. Ott jó esély van arra, hogy a spanyolokkal játszunk.
Ami azért nem lesz EGY LEÁNYÁLOM!
süti beállítások módosítása