Mi lesz ma?

2010.06.21. 12:21 DartagnanX

Pierre, a hómágus tippjei következnek:

Portugália - Észak-Korea 2-1

Pierre elsőre azt hozta ki, hogy Észak-Korea győzni fog, egy gólocskával, de végül észrevette, hogy sárga hóval jósolt, ezért újra nekifutott, így ellenkező előjelű eredmény jött ki.
Ha az északiak nem fáradtak el az előző meccsen, akkor most is nagyon meg fogják nehezíteni a luzitán primadonnák dolgát. Mivel nagyon sportszerűek ráadásul, ezért teljesen feleslegesen fog Krisztina esni-kelni, a bíró nem fog befújni neki minden szart. De azért valószínűleg be tudnak gyötörni egy gólt. Pierre és én is röhögnénk, ha nem így lenne.

Chile - Svájc 2-0

A csilik nem járnak úgy, mint a világbajnokleszbiztosan spanyol csapat. A svájciak sem. Meg vagyok róla győződve, hogy a svájci csapat rém gyenge, és bizony ki fognak kapni.

Spanyolország - Honduras 3-1

A spanyolok felszívják magukat, és magabiztosan le fogják verni Hondurast.

 

Ja, egyébként Pierre nem francia, ez csak a művészneve, amitől én magam is hányok, de ragaszkodik hozzá. Üdvözöl mindenkit Alaszkából. A meccseket nem fogja nézni, mert most alszik, utána pedig korán indul horgászni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr742097742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása