Maradona egy sajtótájékoztatón bocsánatot kért Platinitől, de Pelétől nem. Platinitől azért, mert a francia írt Maradonának egy levelet, amiben kinyilvánította, hogy soha nem gyalázta a drogger edzői stílusát, azt csak az újságírók találták ki. Ezért Diego visszavonta korábbi nyilatkozatát, miszerint Platini egy nagypofájú francia, aki azt hiszi, hogy mindent tud. Pelétől viszont nem kért bocsánatot, neki azt üzente, hogy itt az ideje a múzeumban elhelyezkednie. Jó arc az öreg Diego.

Egyébként ő az egyetlen, aki - érzésem szerint - jól látta a brazil - korea meccset.

"A brazilok nagyon nyugodt meccset játszottak. Túl nyugodtat. Egyáltalán nem tette őket próbára Észak-Korea. Julio Cesarnak mindegy volt a végén, hogy lezuhanyzik-e vagy sem."

Eközben az öreg Erikszon papa megszellőztette, hogy Drogba a portugálok elleni 25 perc után most a kezdőben kaphat helyet.

Robinho nem gondolja, hogy az elefántcsontpartiak védekezni fognak, és ezt ők sem állítják. Tehát egy izgalmas meccs lesz, amin, ha nyernek a brazilok, tovább is juthatnak.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://canarinho.blog.hu/api/trackback/id/tr1002093610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.06.19. 16:40:33

a brazilok idén még csak a döntő közelébe sem jutnak...ez a csapat max a négy közé jut csak.

garizim 2010.06.20. 01:02:15

Amit a brzil meccsröl mondott... még a végén elhiszem, hogy edzőként is ért a focihoz.
süti beállítások módosítása